Защо и мъжете вече носят чанти?

Не знам за вас, но аз имам навик, когато се разхождам навън, да оглеждам хората. Понякога ми е чисто и просто любопитно да анализирам прическите, облеклото и цялостния им външен вид, а друг път просто трупам общи впечатления. Може би не е много типично за мъж, но какво път… интересно ми е. Прави ми впечатление например, че все повече хора започват да разнообразяват обичайния си стайлинг от дънки, тениска и маратонки с нещо по-екстравагантно и интересно. При мъжете обаче все повече популярност набира един аксесоар, който доскоро се смяташе за изцяло женска територия (или поне аз го възприемах като такъв). Става дума за чантата през рамо!

Аз самият между другото наскоро си купих такава. Съпругата ми ме накара, защото постоянно съм бил пълнил нейната с мои неща… Може и така да е. Затова се навих и сега искам да ви споделя личните си впечатления.

Newsboy-Bag-600x6121) Удобно е – слагаш в чантата, каквото там ти е необходимо, мяташ я на рамо и хем всичко ти е под ръка, хем ръцете и джобовете са ти свободни.

2) Необходимо е – откакто тенденцията сред смартфоните е да стават по-големи вместо по-малки, джобовете ни сякаш спряха да ги побират. Аз имам поне 3-4 чифта дънки, чиито джобове са разпорени заради телефона ми. Така че чантата се явява доста полезна в случая. Да не споменавам, че спокойно побира таблета, портфейла, ключовете, документите, слънчевите очила (през лятото)… и каквото друго му е необходимо на един мъж.

3) Стилно е – в интерес на истината изумих се колко модерни и същевременно семпли модели мъжки чанти има на пазара. Моята е черна, кожена, среден размер и си отива буквално с всичките ме дрехи. Определено не съжалявам, че си я купих и препоръчвам на всички мъже да последват примера ми.

Google+ Comments