Тимбилдинг в Гранд Хотел Банско

Мисля, че най-добрият измерител за това доколко добре се развива една фирма, е доколко добре мениджмънтът се грижи за служителите си и по-специално – за екипните отношения. Мога да кажа от личен опит, че само допреди няколко години на думата „тимбилдинг“ у нас се гледаше с насмешка и почти никой работодател не се наемаше да „води“ служителите си някъде другаде, освен на банкет. Е, днес за щастие нещата са различни.

ghb

Последният наш тимбилдинг се проведе наскоро, в четиризвездния хотел Гранд Хотел Банско, в разгара на зимния сезон 🙂 Беше ни съобщено преди Коледа и колежките от офиса се зарадваха много, че ще могат да се качат на лифта, да карат ски, а и заради луксозния спа център, с който се хвали този хотел. На нас – живеещите в Бургас зимните забавления са ни малко чужди 🙂
И така, малко след празниците дойде дългоочакваният уикенд, в който се натоварихме на колите и тръгнахме към далечното Банско. Бях ходил само веднъж преди около 15 години, сега почти всичко беше променено, но въпреки това много красиво. Хотелът с право си е заслужил четирите звезди – такъв лукс, стил и изпипаност както в интериора, така и и в екстериора съм виждал само веднъж в Париж. Персоналът също беше учтив и добре обучен и нямахме проблеми с престоя си, стаите – просторни. Колежките още не могат да спрат да разправят за това колко добър бил спа центъра. Добра работа са свършили собствениците на хотела Паскал Дойчев и Андон Атанасов, в този хотел наистина се набляга на качеството.

Шефовете бяха решили този път да не играем игри, а вместо това да се забавляваме както знаем на маса, заедно с програма от хотела, караоке и професионални водещи. Е, наистина си прекарахме добре, дори аз се престраших да пея за ужас на целия ресторант 🙂 На следващия ден карахме ски, така де, моето е малко преувеличено да се нарече каране, но определено беше забавно.

По-добре едва ли можеше да прекараме един тимбилдинг. Мисля си и че в крайна сметка изпълни целта си – тръгнахме си от там не само по-близки и сплотени с новите кадри, но и по-усмихнати 🙂

Google+ Comments