Талантите от X Factor под зоркото око на момчетата от Боду СОД

XFactorTitlesПрез последните години се появиха всякакви развлекателни вечерни шоута, за всяко от които си има определена аудитория, независимо дали ще се пее, танцува, броди в пущинака или просто ще се пресъздава реалния живот в затворено пространство. В това отношение България все повече заприличва на някоя западна държава, откъдето и са взаимствани всички тези телевизионни формати. Нека ги има – все пак те успяват да ни отвлекат от вечерната скука за час или два.

Моят фаворит, както предполагам сте се досетили, е X Factor. Предаванията за пеене ми действат най-релаксиращо, защото по никакъв начин не ме натоварват вечер, когато искам единствено спокойствие. Защо точно X Factor? Там атмосферата ми се струва най-уютна, ако мога така да се изразя, що се отнася до отношение между ментори и таланти. Ето защо именно това шоу намира място в дома ми, когато успея да го хвана.

Миналия ден, докато го гледах, забелязах едно момче от охраната в далечината. Беше респектиращо, изтупано и якичко – както си му е реда. Преди години и аз работих нещо подобно, не чак на ниво телевизионни предавания, но ми стана интересно кой охранява събитието. Естествено, че където има струпване на много хора на едно място, трябва да има и някой, който да се грижи за реда. В конкретния случай това е охранителна фирма Боду СОД с дългогодишен опит в охраната на специални събития като концерти, спортни прояви, изложби и всякакви други подобни мероприятия. Четейки информацията в bodusod.bg, откривам че имат и системи за техническа охрана, които определено биха ми послужили и у дома. Щом са стигнали дотам да се грижат за сигурността на хиляди души, мен ли няма да опазят? Определено се замислям дали да не се включа към тях.

Google+ Comments