Страстта на високите скорости

Сигурно не веднъж сте чували, че адреналинът, който идва от настъпването на педала на скоростта, е незаменим. Това е усещане, което пристрастява мнозина и влияе по коренно противоположния начин на други. Но веднъж усетили и харесали това усещане, ще искате постоянно да го изпитвате.

Ето защо мнозина карат с много повече от необходимата скорост и то по пътищата. Не умеят да преценят ситуацията може би или собствените си възможности и това е причина за много инциденти.

В това да харесвате високите скорости няма абсолютно нищо лошо. Но е изключително важно с тази ваша страст да не застрашавате живота на никой друг на пътя. За да практикувате хобито си… някои дори го наричат спорт, има изградени специални писти, където можете да отидете и да изпробвате уменията си зад волана и да се насладите на високите скорости. Така в стерилна среда ще си доставите необходимото количество адреналин и ще избегнете ситуация, в която може да изплашите някой участник на пътя. Защото колкото и да сте опитни и да се чувствате сигурни в своите възможности, не знаете какви хора седят срещу вас.

Ето защо нека страстта към високите скорости остане само и единствено на определените за това места. Защото всеки един човешки живот е ценен за някого.

 

Google+ Comments