Следваканционен „банкрут“ и бързи пари от MicroCredit

Лятото бавно, но сигурно започна да се отдръпва и да отстъпва място на есента. А с това се приключиха и дългите почивки по морето. Те обаче глътнаха и сериозен финансов ресурс, който в един момент се оказа, че е по-голям от това, което бях планирал. Съвсем се бях опиянил от прекрасното лято, хилядите възможности, които имах да си разнообразя ежедневието и да прекарам хубави мигове с приятелите си, че в един момент се оказа, че съм изразходвал всичките си спестявания.

В един момент, когато еуфорията ме пусна, разбрах, че дори не мога да си покрия основните разходи, като потребяваното електричество, вода и др.

Зачудих се какво да направя, за да не ми се наложи да живея следващите месеци като пещерняк. А решението си дойде от само себе си с една случайна реклама, на която попаднах. Това беше реклама за бързи потребителски кредити за всички нужди от небанковата финансова институция MicroCredit.

Това си беше решение. Но естествено не исках да се впускам през глава без дори да съм проучил компанията. На първо място, тя е небанкова финансова институция и като такава подлежи на регистрация и контрол от БНБ.

Институцията е основана през 2012-а година и за този дълъг период на съществуване е обслужила успешно над 200 000 клиента. Стараейки се да задоволи нуждите на пазара MicroCredit.bg предлага адекватни и примамливи продукти, с които им дава възможност да се възползват от бързи пари назаем, за да задоволят спешната си нужда от пари.

За гладкото протичане на дейността по кандидатстване, одобрение и отпускане на средствата, MicroCredit е разработила различни варианти, благодарение на които потребителите да могат да се възползват от продуктите ѝ, с възможно най-опростени бюрократични стъпки. А вноските по кредита да се изплащат по възможно най-удобния за клиента начин.

Ето защо компанията е разкрила над 70 локални офиси в цялата страна и е обучила над 1200 висококвалифицирани служители, които да разяснят условията по бързия кредит, вариантите за  плащане и възможностите за безлихвено връщане и прочие.

Със сигурност в моя случай, бързият кредит от MicroCredit беше спасение, което ми напомни, че пари се изкарват и се заемат, но топлите летни спомени ще останат за цял живот!

Google+ Comments