Новогодишна честитка

Sphere made of numbers on white backgroundСамо веднъж в годината се случва да видим, че на календара ни е отбелязана дата 01.01. Всъщност, който и да е ден от годината се случва само по веднъж, но за мен днешният е специален. Харесва ми, че на чисто символно ниво пред мен се разкрива изцяло нов път, сякаш се появяват нови възможности и шанс да направя нещо за първи път.

Знам, че ще ви прозвучи клиширано, но за мен Новата година винаги е означавала Ново начало. Поглеждам назад и се замислям, поглеждам напред и планувам. Бъдещето е непредсказуемо, неочаквано и те изненадва с какво ли не. Повярвайте ми, никога не знаете какво ви очаква за ъгъла утре, вдругиден или следващия месец. Животът е  въртележка от събития, която няма край и постоянно приема нови ентусиасти без да спира да се върти за всички ни. Това, което аз искам да ви кажа на днешния 1-и януари, е никога да не слизате от тази въртележка, наречена “Живот”. Понякога ще ви разочарова, а друг път ще ви очарова. Ще ви запознава с нови хора, а с други постепенно ще ви отчуждава. Каквото и да се случва обаче, от вас зависи да го приемете, да се преборите и да се справяте успешно с всякакви ситуации. Животът обича силните, а успехът следва старателните.

Честита Нова Година на всички! Вярвайте в себе си, защото ви предстоят 365 дни новости, трудности и победи. От всеки един от нас зависи кое от тях ще надделее над останалите.

Google+ Comments