Ново поколение потребителски кредити от CrediNet

Услугите, предлагани от CrediNet, за някои могат да представляват реализирана реалност от книгите на някой научен фантаст, но за съвремието ни са просто необходимост.

В антиутопиите, писани в не толкова далечното минало, основна сюжетна линия е  човечеството, което е ограничило до минимум физическия контакт и разчита много повече на технологиите, за да си осигурява необходимите ресурси, които да задоволяват потребностите му. На практика в съвремието ни можем да погледнем на обществата по онзи черноглед ъгъл, който представя човечество като самотно, индивидуалистично съществуване, непрекъснато търсещо и заменящо реалния контакт с новите технологии и дигиталното общуване. Бихме замислили, но тази реалност на практика вече съществува.

Всъщност хората имаме способността да драматизираме повече отколкото е реалната обстановка и ситуация. Ако тръгнем да анализираме по-детайлно съвремието ни, то неминуемо ще стигнем до заключението, че определено хората днес са много по-натоварени. Да, технологиите са отменили много голяма част от дейността и задълженията на хората, но от друга страна, те са заменени със съвсем различна дейност. Ежедневието ни е многократно по-натоварено откъм информация, задължения, време, в което да пътуваме, и прочие. Това предполага да се възползваме от съвременните технологии, за да си набавяме стоки от първа необходимост, дрехи, а защо не и друг тип услуги.

По тази логика много голяма част от администрациите по света изнесоха обслужването на граждани онлайн, за да могат да намалят бюрокрацията. В България, както знаем, нещата се случват доста по-бавно и все още не можем да се похвалим с максимално функционални дигитални услуги. За сметка на това недържавните институции започват да се справят все по-добре, а небанковата финансова институция CrediNet, специализирана в отпускането на бързи потребителски онлайн кредити, предлага чудесна и изцяло онлайн услуга.

CrediNet е продукт на  Микро Кредит АД и е изцяло онлайн, като отпуска заеми на стойност от 200 до 3000 лева за срок от 3 до 12 месеца. Потребителите могат да заявят желания от тях кредит, попълвайки онлайн форма, а парите си могат да получат по банков път, в един от 70-те локални офиси на MicroCredit в цялата страна, или в обект на EasyPay.

Опциите за връщане на взетия заем са същите, каквито и при получаването на парите, а при връщане до 30 дни, клиентите се възползват от 0% лихва, при заплащане на административна такса.

Възползването от подобен тип услуга има не едно предимства, като на първо място спестява ходене до офиси и чакане на опашки. Кредитът се отпуска без поръчители или обезпечение, а необходимата сума се получава за изключитилно кратък срок в рамките на работното време.

Google+ Comments