Какво искат мъжете?

Започвам една малко по-различна тема за мен, но през последните дни все ми се случва да разговарям с мои близки приятелки, които ми задават подобни въпроси. Милите дами, разочаровани от своите половинки, продължават да сипят клишета по адрес на мъжете и да казват как те не са способни на по-дълбоки взаимоотношения, искат само физическа връзка и общо взето не стават за нищо.

Тук идва моментът в който трябва да разочаровам всяка една жена, която е на това мнение. Мъжете също искаме да създадем семейство, да имаме деца и да има човек, когото да прегръщаме всяка вечер. Да, за нас сексът  може и да е по-важен, отколкото за вас, но това не означава, че търсим само това в нашата партньорка.

Всъщност ние търсим жена, която да ни обича… Изненадах ли ви? Търсим и жена, с която да можем да разговаряме и да споделяме интересите си. Но най-важното – търсим жена, която да ни кара да се чувстваме истински мъже. Ако постигаме някакви спортни успехи, тя да е там – на първия ред и да ни подкрепя и да се гордее с нас, да не ни излага пред приятелите ни, с които често се съревноваваме по “мъжественост” и да може да ни накара да се почувстваме единствени и неповторими.

В същото време трябва да е достатъчно интелигентна, за да можем да разговаряме с нея на разнообразни теми и да ни е интересно да общуваме.

Ако мъжете ви са ви зарязали, с обяснението, че не виждат перспектива във взаимоотношенията ви, отговорът на въпросите ви са много прости – Той не е си представя да прекара живота си с вас, не иска да има нищо по-дълбоко с вас, от физическа връзка.

Много съжалявам, че трябва да ви го кажа, но е факт. Мъжете са просто устроени. Те много добре знаят какво искат, а докато не го постигнат само се забавляват…

Google+ Comments