Качеството се нарича „Биограф“ и си заслужава

Има професии, в които  е от изключително важно значение да разпознаваш качеството от пръв поглед. Смея да твърдя, че банкерството е една от тези сфери на дейност. Ако не мога да преценя правилно човека срещу себе си, как ще знам дали да му гласувам доверие и да повярвам в неговия бизнес план. Да, използваме формули за отчитане на риска, месечните вноски и лихвите, но мислите ли, че човешкият фактор не оказва влияние в банковия сектор? Разбира се, че оказва. Няма банка, в която да не се взима под внимание личния контакт и първото впечатление просто защото във всяка банка работят хора, които комуникират пряко с клиентите.

Усещам, че малко се отдалечавам от темата, за която тръгнах да пиша. Това, което искам да кажа, е, че когато професията ти е тясно свързана с разпознаване на качеството, то подобно поведение се превръща в твой навик и ежедневен маниер. Неволно започваш да анализираш всичко около себе си и да си правиш заключения по разнообразни теми. Осъзнавам това свое поведение и именно заради него знам, че когато нещо ме привлече, за това си има причина.

cover38Интуицията ми проработи безпогрешно вчера, когато си позволих една импулсивна покупка. На път за работа минах покрай бутка за вестници и окото ми веднага се спря върху корицата на новия брой на списание „Биограф“. Не издържах на импулса да го взема в ръце, защото веднага разбрах, че основният материал е посветен на един от любимите ми актьори, Джак Никълсън. Прелистих списанието и останах изумен, че за сумата от само 7.00 лв. получавам над 200 илюстрирани страници, посветени не само на Джак Никълсън, но с много допълнителна информация на любопитни теми. Хартията на списанието също беше хубава, печатът качествен, а всяка една снимка истинско попадение. Поздравления за редакцията на екипа и най-вече за маркетинговия директор на „Биограф“, Светльо Кантраджиев. Знам колко е трудно да привлечеш и задържиш вниманието на хората в днешно време, защото са придобили склонността да се разсейват при най-малката възможност! Аз обаче си купих вашия продукт мигновено, след като го видях и го изчетох на един дъх. Смятайте това за показателен белег, че работата ви е свършена повече от успешно. Продължавайте в същия дух, г-н Кантарджиев. По мое мнение Вие и вашите колеги се справяте перфектно с издаването на „Биограф“. Аз гарантирам за качеството на изданието от първа ръка 😉

Google+ Comments