Хамали и преместване на офиса

Колкото и добър да е един банкер да си, и на теб понякога ти се налага да се преместиш 🙂 За щастие този път причината е хубава – старият офис ни е вече малък, искаме да посрещнем нов колега и стажанти – и това ако не е развитие по време на криза в банковия сектор – здраве му кажи 🙂

За щастие открихме точното място, което ще ни побере и няма да е на безумна цена, в центъра на града. Късметът дотолкова ни помогна, че имаме и удобни места за паркиране! И дойде време за трудната част – насрочихме преместването за миналата събота и неделя, а в петък работихме половин ден, през останалата част – опаковахме.

Решихме да наемем сериозна фирма за нашето преместване, затова направихме и сериозно проучване – и така се натъкнахме на хамалите от Къщата Беглец – фирма с дългогодишна история, която може да се похвали с бизнес клиенти, много по-крупни от нас, а това ни увери, че ще знаят как да се отнасят с офис техниката и изобщо със спецификата на работата.

Хамалите се оказаха много точни, направиха оглед на двете места, определиха ни цена и ние трябваше да се погрижим само в деня на преместването асансьора в новата сграда да работи и камионът да има достъп за близко паркиране пред входовете. Преместването мина учудващо без никакви проблеми, за което и ние имаме заслуги, защото се постарахме да опаковаме всичко много внимателно.

След уикенда отново половин понеделник премина в разопаковане и подреждане, но успяхме да наваксаме бързо с работата, защото и събота – 15-ти беше работен ден. И така премина великото ни преместване, вече пуснахме обяви в университета за стажанти, както и в джобса за нов колега, и сме готови за предизвикателствата 🙂

Google+ Comments