Бензинови косачки като бизнес инвестиция

Може би на повечето от вас ще прозвучи смешно, че бензинови косачка могат да бъдат бизнес инвестиция, но точно така се получи при един мой приятел. Той притежава малко ресторантче, което се помещава в стар имот в близост до центъра на града. Персоналът му е добър и привлича редовна клиентела, благодарение на качество и добро отношение. През топлите дни обаче нещо не му вървеше. Ресторантът му постоянно беше празен, а заведенията с градини не смогваха да обслужат клиентите. Моят приятел не предлагаше външна част и явно това спъваше бизнеса му.  Имотът разполагаше с голям, но доста неугледен и занемарен двор, използван предимно за склад или по-скаро скоро бунище.

След поредния топъл период, в който работата не вървеше, той ми се обади и ме помоли да му помогна да разчисти двора. След като приключихме, пред нас се разкри едно достатъчно голямо пространство, което обаче той не знаеше точно как да използва. Тогава му препоръчаха услугите на професионалисти, които превърнаха старото бунище в прекрасна лятна градина със зелени площи, цветя и достатъчно пространство, където да разположи маси за клиентите си.

След време отидох да го навестя и да видя как върви градината. С учудване го заварих сам да си коси тревата. След като го попитах как така върши работа, която никога не е разбирал, той със самодоволна физиономия започна да ми разказва.  Един от архитектите, които конструирали градината му, му е препоръчал да разгледа каталога с косачки за трева на Зелена линия.  Избрал най-подходящия продукт, за да може лесно и удобно да поддържа градината  си.

Зелена линия предлагали богат асортимент от електрически косачки, бензинови косачки, тримери за трева и въобще всякакъв вид консумативи и системи за градината. Приятелят ми се спрял на бензиновите косачки, защото напълно отговаряли на неговите нужди.

Наблюдавайки препълнения двор на ресторанта му, се убедих от първа ръка, че новите бензинови косачки могат да бъдат бизнес инвестиция. Цените им са достъпни, а качеството им – високо.

Google+ Comments