Асансьори от Изамет 1991 ООД – Явор Златанов

Съседите колкото и добре да живеят, идва моментът, в който трябва да се подмени асансьора. Оказва се много трудна задача, но в чести случаи неотложна. Да, съществуват немалко на брой съоръжения у нас, които трябва да се подменят незабавно. Рядко се замисляме за това, нали? А трябва, защото нашата сигурност и тази на децата ни нямат цена. Трябва да го осъзнаем – тя е в нашите ръце.

Ето, че на нас ни се наложи. Ще кажете, че е доста оптимистично да мечтаем за ново съоръжение, но целта е набелязана и е въпрос на време да я постигнем. Смело мога да се похваля, че относно това, всички живущи в блока сме единодушни. Да, наистина трудно се събират суми в такива големи размери, но по-добре да сме в безопастност, отколкото да си купим нов диван за хола, нали?

Явор Златанов
Явор Златанов

Разбира се, започна и голямото проучване на фирми. Оказа се, че имаме и производители – фирма Изамет 1991 ООД – Явор Златанов. Компанията успешно развива дейност в редица страни, което може да означава само едно – високо качество и изгодна цена. Фирмата е основана през далечната 1989 г. и не случайно е първата подобна частна компания в България, работеща и до днес.
Портфолиото с продукти и услуги, предлагани от Изамет и Явор Златанов е доста голямо – проектиране, производство и монтаж на най-различни видове асансьори и ескалатори. Това показва, че не само се развива с бързи темпове, но е и доста сериозен играч на пазара с асансьори в световен мащаб.

Излишно е да ви казвам, че подобно съоръжение не се прави всеки ден и задължително трябва да заложим на сигурното – утвърдена фирма с над 25 години опит и над 20 000 реализирани проекта.

Повече информация за фирма Изамет 1991 ООД е поместена на сайта им www.izamet.com

Google+ Comments