Бързи кредити от MicroCredit – финансова помощ до заплата

Всеки от нас поне веднъж е изпадал във финансово затруднение. Било то поради възникнали непредвидени разходи или поради някаква друга причина. Тогава на помощ идват бързите кредити от MicroCredit, които предлагат кредити за нуждите както на индивидуалните потребители, така и на собствениците на малък и среден бизнес, и хората, упражняващи свободни професии.

В България все повече започва да настъпва тази култура на живот „на заем“. Всъщност се правят бебешки стъпки в тази насока, но е важна насоката, в която се върви. Преди традициите в тази сфера са били много закостенели и тегленето на какъвто и да било кредит се е смятало за драстична крайна мярка, към която се прибягва само и единствено в краен случай. Общото мнение за банковите и финансовите институции не е било положително, а и продължава да не бъде високо и винаги се гледа с известно подозрение към тях. А всъщност повечето хора в развитите държави са изградили цялостна култура и работата с финансови и банкови институции не ги притеснява особено.

За българската мнителна натура обаче, трябва да поясним няколко неща, за да могат да направят хората информиран избор за своята финансова помощ.

На първо място бързи кредити се отпускат най-често от небанкови финансови институции, като MicroCredit.bg които представляват дружества, изпълняващи част от функциите на банките. За да бъдат легитимни, те трябва да са регистрирали дейността си в БНБ. Българската банка от своя страна, поддържа публичен регистър, който може да бъде намерен и онлайн, като в него фигурират имената на всички законни дружества.

MicroCredit предлага благоприятни условия за бързи кредити, с минимално количество  документация и бърз отговор. Този вид кредитиране задоволява нуждите както на индивидуалните потребители, така и на собствениците на малък и среден бизнес, защото могат да използват средствата за инвестиции или като оборотни пари.

Един от предлаганите продукти  от MicroCredit, CrediHome предлага заеми от 200 до 3000 лева без доказване на доход, обезпечение или поръчители. Изплащането му се осъществява на равни седмични или месечни вноски, за срок от 9 до 48 седмици или 3 до 12 месеца. Парите се получават в брой, а вноските се правят по начин, удобен на клиента – лично на консултант, в един от 70-те локални офиса из цялата страна (от скоро и в търговските обекти на Т-Маркет) или по банков път.

Друг продукт, наречен CrediGo, е предназначен за потребители с доказан доход и осигурява средства от 600 до 3000 лева за срок от 6 до 18 месеца. При този продукт отново не се изискват обезпечение или поръчители, а потребителите имат 30-дневен гратисен период за плащане на първата вноска.

Един от най-новите продукти на дружеството е CrediTrade, предназначен за собственици на малък и среден бизнес, както и на хора, упражняващи свободни професии. Суми от 200 до 3000 лева се отпускат за срок от 3 до 18 месеца, като лихвата по кредита се признава за разход на фирмата, процедурата е максимално опростена, потребителите имат възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни и могат да се възползват от 45-дневен гратисен период за първата вноска. А парите се получават в рамките на деня.

Всеки един от продуктите на MicroCredit може да бъде заявен онлайн по всяко време на денонощието, в офис на фирмата или на национален телефон.

Google+ Comments