Видеонаблюдението и сигурността – от първа важност

Кое е най-важното за банкера освен парите? 🙂 Сигурността им, разбира се! В нашия бранш това е повече от задължително и обикновено хората, котио се занимават с това са пълни отличници. В нашия офис обаче наскоро видеонаблюдението отказа – а това е огромен проблем, който не може да се пренебрегва в нашия бранш. Работихме с Бургаска фирма, която обаче предложи прекалено скъпа цена за ремонт на системата ни и предвид и други предишни нейни гафове, решихме просто да прекратим отношенията си с нея.

camera

Позвънихме по телефона на няколко фирми и след като се информирахме за условия и цени, решихме да се доверим на фирмата „Е-Комерс Груп“, която, оказа се, има задължителния опит с първокласни системи за нашия бранш, а и техните цени за видеонаблюдение не бяха непосилно високи. На следващия ден момчетата от фирмата дойдоха и прегледаха положението в офиса ни, диагностицираха проблемите в системата ни, офертираха ни колко ще струва ремонтът и ни предложиха по-добри камери и допълнително оборудване.

Още ден по-късно проблемът ни с видеонаблюдението бе решен и вече можехме да работим спокойно. Много се радвам, когато срещам фирми, които работят толкова коректно с клиентите си, специалисти са, и се стараят да бъдат най-добрите, а не просто да въртят оборот и да припечелват. Препоръчвам ви „Е-Комерс Груп“  в случай, че желаете да работите с наистина коректна – предлагат както системи за наблюдение за дома, така и за офиса. Разполагат и с електронен магазин, който също бихте могли да използвате, за да закупите отделни компоненти.

Това бе всичко от мен за днес, приятели. Пожелавам ви приятен работен ден, а аз давам начало на отпуската си.

Google+ Comments