Здраве чрез качествена храна – Вивекта

Едва ли има някой, който ще отрече, че качеството на храната е от особена важност за здравето на човешкия организъм. За съжаление все по-трудно можем да бъдем сигурни за произхода на продуктите, които ни се предлагат в търговските мрежи. Ето защо изборът трябва да става на базата на проучване и познаване на производствения процес. Фирмата на Васил Лазаров Вивекта внася на българския пазар продукти на фирми с дългогодишен опит и традиция и предлага на българския потребител възможността да избира.

Едни от марките, чиито продукти се внасят от фирмата на Васил Лазаров са Даниш Краун, McCain Foods Limited, Urzante, Aretol, Silver Fern Farms, AFFCO и други.

Стоките, които можем да намерим с тези марки, са сред най-висококачественото охладено и замразено свинско месо. Даниш Краун е най-големият преработвател в Европа и най-големият износител на свинско в света. Повече от 125 години компанията селектира породите и определя стандартите си на работа. Ето защо продукцията е с ненадминато качество.

Silver Fern Farms е новозеландска мултинационална кооперация, с чиято марка на българския пазар може да бъдат намерени замразени агнешки продукти, замразено говеждо шкембе. Компанията е най-голямата в Нова Зеландия за обработка и търговия с добитък.

AFFCO от своя страна, оперира в сектора от далечната 1904-а година. Отново базирана в Нова Зеландия, фирмата изнася повече от 150 000 тона месни продукти всяка година.

И двете новозеландски компании спазват определени критерии за работа с особена грижа към природата и животните. За тях това е мисия, а това прави продукцията им още по-качествена и стойностна.

Фирмата на Васил Лазаров Вивекта внася на българския пазар и зехтин с марката Urzante. Испанската фирма отглежда едни от най-качествените маслини, които го ревръщат в особено полезен продукт.

От скоро в местните магазини могат да се намерят и канадските бланширани картофи и картофени деликатеси с марката McCain Foods. А замразените зеленчуци и плодове на Aretol са винаги под ръка за всяко ястие и сезон.

Информираният избор за всяко едно нещо е важен. А що се отнася до продуктите, с които ще приготвим храната за семейството си – е от особено значение. Когато имаме възможност да избираме и българската търговска мрежа е заредена със световноизвестни марки, с доказан професионализъм, качество и традиция, можем само да се доверим на селекцията на българския дистрибутор.

Google+ Comments