Те съществуват – Движение “Земята е плоска”

Колкото и странно да звучи това е реалност. Наистина съществува такова движение, привържениците на което поддържат тезата, че планетата Земя, на която всички ние съществуваме, всъщност не е със сферична форма, както потвърждава науката, а продължава да бъде плоска, както са смятали хората много години преди новата ера.

Много е трудно да си представим, че действително хора в 21-ви век ще твърдят подобно нещо, при положение, че технологичното развитие на вида ни е достигнало до такова ниво, че дори сме изпращали хора извън пределите на планетата. Със снимките от космическите станции и изкуствените спътници, ясно и нагледно се доказва, че планетата ни е със сферична форма, но това трудно може да обеди последователите на това движение, което приобщава все повече привърженици в Щатите, а кой знае и къде другаде по Света.

Тъжното е, че тези хора не приемат реалните научни доказателства за това, а вярват, че правителствата, по някаква неразбираема причина, са изфабрикували тези данни и държат обществото в блажена заблуда.

Силата не тяхната психоза е толкова силна, че дори Нешънъл Джеографик правят репортаж по темата.

Вижте го и вие и преценете сами, дали тези хора имат право или не:

 

Google+ Comments