Сребърни бижута – смели съчетания

Ако обичате накитите, но не се чувствате уверени какво точно да носите това лято, тази статия ще ви бъде полезна.

За съвременните модерни момичета и жените, които следят тенденциите, едва ли е толкова трудно да отговорят на въпроса как да се носят сребърни бижута, така че те да не останат незабелязани.

Въпреки това е добре да се запознаем с последните тенденции в бижутерията и най-вече с това как да носим красиви бижута и по какъв начин да ги съчетаваме.

За почитателите на класиката онлайн магазините за сребърни бижута, като Somaha предлагат разнообразие от фини синджирчета, верижки с малки елементи, сребърни халки, халки с камъни, гравирани пръстени или пръстени тип халка, масивни класически гривни, гривни тип „белезник“, гривни с инициали или камъни.

Ако обичате симетрията, заложете на напълно еднакви бижута, чийто дизайн следва стриктно определена форма и дължинаСиметрични сребърни обециАко сте почитатели на по-различното и не обичате да приличате на всички останали, можете да разчупите мнението, че симетрията е красива и да заложите на асиметрични бижута.

Достатъчно е да носите мини сребърна обица с винтче на едното ухо и обица с тънка верижка и висулка на другото.

От няколко години насам на модните подиуми ни представят различни дрехи, обувки, чанти и аксесоари, които са с напълно асиметрични форми.

Дрехите и бижутата с подобен дизайн следват логиката на свободата и разчупването на нормите, те са много различни и необикновени и точно поради това представляват интерес за публиката.

По-масивните сребърни бижута са предпочитани от дамите, които целят шикозен и артистичен външен вид. Когато те носят подобни обеци или пръстени, приковават вниманието и създават усещане за лично присъствие и влияние, проявяват своя индивидуален вкус и дори налагат тенденции.

Авангардното съчетаване на една голяма и една съвсем различна, по-малка обеца, е не само много впечатляващо, но и напълно различно от това, което хората около вас очакват.

Ако изберете подобен сет, вие намирате лесен начина да проявите своето влияние и присъствие в дадена обстановка, независимо дали това е бар, дискотеката или купон.

Носете тези бижута именно на места, където всички посетители са готови за купон и забавления и също искат да се отличават от тълпата.

За офиса можете да изберете по-класически бижута

Това, разбира се, не означава, че те трябва да бъдат скучни и напълно обикновени.

За повече удобство и изисканост можете да носите късо колие по врата. В съчетание с отворена риза или подходяща блуза, то ще „отвори“ вашия вид и ще ви придаде желаната привлекателност.

Наред с това, подобно семпло колие е достатъчно делово и красиво, докато една по-дълга или по-масивна верижка би се приела за прекалено ангажираща и неподходяща за деловата обстановка.

Друго подходящо колие от сребро за офиса е колието тип „чокър“. То е достатъчно семпло, красиво и много  модерно.

Поради различните интересни модели, колиетата тип „чокър“ могат да ви помогнат да създадете желаната визия и да разнообразите външността си.

Ако носите всеки път различни висулки, прикачени към основното колие, вие винаги ще бъдете различна.

Сребърни бижута за всеки повод

Жена носеща сребърни бижута

За дамите, които обичат забавленията и искат да се радват на младостта си, са подходящи цветните сребърни бижута. Среброто се съчетава добре с всички цветове, точно затова бижутерите изпробват винаги различни съчетания и създават интересни бижута с камъни като аметист, цирконий и др.

Тези дръзки бижута внасят цвят във вашата визия и са подходящи както за зимата, така и за лятото.

Друго смело съчетание на бижута и интересен стил на обличане е винтидж стила. Бижутата, подходящи за този стил са с по-сложен дизайн, повече орнаменти, камъни и интересни форми.

Те са артистични и необикновени – подходящи са за сценични изяви, за специални поводи като балове, сватби и празници, в които искате да заблестите като истинска кралица.

Величествените масивни бижута обикновено изпъкват, когато се съчетават с красиви рокли, а по-нежните и минималистични бижута са подходящи за по-цветни и по-открояващи се рокли, поли и топове.

Бижута и цвят на косите

чернокоса жена със сребърни обеци

Сребърните бижута изпъкват много добре на фона на тъмни коси. Още по-вълшебно стоят обиците с кристали, които загадъчно проблясват измежду дългите коси или са само загатнати, в случаите, когато бижутата следват минималистичния стил.

За блондинките са подходящи сребърни обеци с  розови камъни или патинирани сребърни бижута. Подобни сребърни накити създават хармония и са ефектно допълнение към стила на всяка жена.

Червенокосите дами могат да носят всякакви сребърни бижута. От обеци до пръстени, те имат пълна свобода на избора и могат да се отдадат на своите желания.

Какви още смели съчетания можете да изпробвате, що се отнася до бижутата?

Просто експериментирайте – възможностите на среброто са наистина много големи.

Фантазирайте и се забавлявайте.

Google+ Comments