Смартфонът наистина е смарт

mobmobmobТези “умни” телефони все повече се намесват в живота ни!

Телефонът вече не е само телефон и това, разбира се, не е нова информация за болшинството от хора. Повечето от нас вече от няколко години използват смартфоните си не само за да говорят, но и за да слушат музика и да гледат различни видеа, да си преглеждат мейлите, да снимат, да си навиват аларми и напомняния във всяка част от денонощието, да си персонализират календари, да четат книги, да си пишат бележки, да си чатят със свои приятели и да следят какво се случва с познатите им в социалните мрежи… Преглеждаме новини, правим поръчки, сваляме какви ли не игри и приложения на какви ли не тематики и т.н и т.н.

Ако трябва да съм изчерпателен, може би цял ден няма да ми стигне, за да изброя колко е смарт моят смартфон… повече от мен. Съхранява и ми предоставя толкова информация, отколкото едва ли някога ще мога да запомня сам. Телефонът ми в момента има повече памет и е по-мощен от първия ми някога компютър. Да не споменавам колко по-удобен, малък и ергономичен е в сравнение с първата ми компютърна машина.

Понякога се чудя колко по-смарт могат да станат нещата от това, което са в момента? IT гениите обаче винаги намират с какво да ни изненадат и какво да ни предложат. Аз за сега само ще чакам с интерес, за да видя какво ще се случи…

Google+ Comments