Бизнесът и вдъхновението

Нашата основна потребност е да има някой, който да ни вдъхнови да бъдем това, което бихме могли да бъдем.

Вие имате силата да вдъхновявате всекиго, навсякъде, по всяко време. Вие може да не сте на ръководен пост, но всеки ден упражнявате влияние върху някого. Важно е как говорите, вървите и гледате.

Думата “Вдъхновява” означава да предизвикаш пламенен ентусиазъм. С други думи, да запалиш хората! Помислете за ролята, която играете в бизнеса, и за възможностите, които можете да вдъхновите и мотивирате хората край вас. Ако сте търговски агент, превръщате потенциалните клиенти в реални клиенти. Ако сте мениджър, запалвате служителите за нови продукти и за бъдещето на компанията. Ако сте търговец, насърчавате вашия персонал да надскача очакванията на клиентите ви чрез предлагане на обслужване, което да представлява за тях истинско положително преживяване.

Ако сте предприемач, наелектризирате вашите инвеститори, служители и клиенти на вашата нова компания и нейния потенциал, да промени света. Тези действия започват и свършват с това доколко ефективно ще предадете историята, стояща зад вашата концепция. Някой хора имат магнетизъм, който им дава възможност да влияят успешно на всички около тях. Време е да се присъединим към тези хора!

Google+ Comments