Видатокс срещу рак се продава вече и в България

Фабио Линарес от лабораториите на Лабиофам
Фабио Линарес от лабораториите на Лабиофам

Не знам дали сте чували, но през последните години отровата от кубински син скорпион стана много известна като лекарство за рак. Е, оказа се, че не е основно, а само допълващо основата терапия, но много хора са свидетелствали за положителни резултати, има и научни изследвания доказващи антитуморното и заздравяващо организма действие на отровата.

Оказа се, че миналия месец лекарство на нейна основа е било представено и у нас. Нарича се Видатокс и е дело на кубинската фармацевтична компания – Лабиофам. Любопитен факт е, че директорът на компанията е племенник на починалият преди две години диктатор – Фидел Кастро.  Синият скорпион вирее само в островната държава и реално тази компания е единствената в света, която може да произвежда лекарството. Казвам това, защото доскоро името на лекарството е било Ескозин, но се е променило на Видатокс поради многото ментета, които са използвали същото име, идващи от различни държави, които животинският вид син скорпион изобщо не би могъл да обитава.

Поинтересувах се от него, защото имам познати, които в момента се борят със страшната болест и искам да помогна. Представянето му се е състояло през октомври в посолството на Куба в София, а на него са присъствали медици, онкоболни, пациентски и лекарски организации, посланикът на Куба, Елена Банова от „Неогенезис“, бизнесменът Светльо Кантарджиев и други.

Ще се радвам ако вие или ваш близък има опит с лекарството, да сподели. От това, което прочетох и проучих досега, мисля че ще му гласувам доверието си.

Google+ Comments