Подарък за футболен фен – помощ от Viano

През последните два месеца от настоящата година, всички около нас ще говорят само за едно – Световното първенство по футбол 2022 в Катар. Въпреки че емоцията около мачовете е голяма, не бива да се забравя и още едно важно събитие за малки и големи – Коледа и коледните изненади. Аз ще ви дам идея, която обединява и двата повода и е подходяща за подарък за мъже, за жени и за деца. А в ролята на помощник в начинанието е онлайн магазин за сребърни бижута Viano.

Сигурно се питате как може да има такова украшение, което да е подходящо за различни полове и възрасти. Тук отговорът се крие във функционалността и интересите. Може да се досетите, че тематиката днес ще бъде футбол. Мисля, че не малко са представителките на нежния пол, които практикуват или гледат мачове. Същото се отнася и за децата, а за мъжете – там няма смисъл да се коментира.

Подходящ подарък за предстоящите коледни празници, който да отразява това влечение, може да бъде прекрасно бижу под формата на сребърен талисман. През последните години те се носят на сребърни гривни с по-дебела змийска плетка. Но биха били подходящи за поставяне и на нежни или по-плътни сребърни верижки. Ако следите и мъжката мода, в нея също се забелязва присъствие на сребърни елементи, които могат да бъдат носени на кожени верижки или сребърни такива на ръка или около врата.

Точно затова талисман сребърна футболна топка би паснал на всеки стил и възраст. Различните възможности за включването му като част от подарък или като самостоятелен такъв биха персонализирали посланието. А също изразява и добро познание на интересите на човека, на когото се подарява.

Ако изберете опцията за сребърен коледен подарък, във Viano има селекция от талисмани. А за дамите и децата – обеци, гривни и синджири. Ако сте достатъчно креативни и ваш близък харесва подобни аксесоари, може да ги подарите и на мъж. Какво ще изберете – споделете ми в коментар.

П.П. И не забравяйте, че среброто никога не излиза от мода!

Google+ Comments