Почивка към края на лятото

vacationПоследната седмица на август е тежък период от годината. Някак си сме настроени, че с изтичането на отпускарските месеци юни, юли и август и лятото свършва. Какво да ви кажа? Въпрос на нагласа…

И за да не се отчайваме в края на тази седмица и да навлезем в мрачно, есенно настроение, ето какво ви препоръчвам. Направете си една бърза почивка към края на лятото.

Не е задължително с последния ден на август да се сбогуваме с всичко топли дни. Въпреки че септември обикновено е дъждовен месец, едва ли ще ни изненада с 30 дъждовни такива. Вижте прогнозата за времето. Очертава ли се някой по-топъл период? Ако си харесате 4-5 дни, в които времето ще е хубаво, действайте. Пуснете си предварително няколко дни отпуск (ако работите) и си освободете графика за желания период.

Следващата стъпка е да решите къде ви се ходи и ако има нужда, да направите резервация.

Сещам се за още един бонус да си устроите почивка към края на лятото. Тъй като вече излизаме от сезона, хотелите обикновено започват да правят отстъпки и промоции. Възползвайте се. Кой друг, ако не вие? Заслужавате да се заредите с положителна енергия преди да започнат есенните дъждове и ветрове, нали?

Google+ Comments