Гаражни врати за смяна

secdoor-vrataКолкото обичам да ми е ново и чисто у дома след ремонта, толкова ненавиждам самия процес по ремонтните дейности: къртене, мерене, мръсотия, пък после дали всичко ще се получи, както е планувано, пък дали майсторите пак няма да те ядосат… край няма цялата суматоха!

За щастие, този път бе различен. Преди месец обновихме гаражното помещение, защото бе заприличало по-скоро на склад, отколкото на безопасно място за колата, а резултатът се хареса на всички у дома. Най-труден беше изборът на врата, защото пазарът на гаражни врати у нас бил почти толкова необятен, колкото и този на киселото мляко. Само че количеството, както знаете, невинаги е еквивалент на качество.

Заринат от информация, в един момент бях по-объркан, отколкото преди да започна проучването си. За мой късмет, кумът ми и съседите от неговия вход, които са собственици на гаражи, бяха вече ме изпреварили с обновлението на това помещение, залагайки на врати Secdoor. Много хубави и качествени били продуктите им, на достъпна цена.

Отидох на място в един от офисите им, където ме посрещнаха двама усмихнати и изключително любезни младежи, с които обсъдихме какво точно ми трябва. Много съм доволен от новата визия на гаража, за което огромна заслуга имат от Secdoor, защото гаражната врата е нещо като „облеклото“ на едно гаражно помещение: тя първа се забелязва и е базата, на която се вадят изводи от страничния наблюдател.

Така че ако и на вас ви предстоят подобни занимания в близко бъдеще и настояще, моят съвет е да заложите на сигурността и качеството на Secdoor, за да си шушукат съседите: „На този заплата му сигурно е много висока, щом си позволява такава луксозна врата за гаража…“

Google+ Comments