Четете повече книги!

Ползите от четенето на книги са много. Едни от тях са обогатяването на знанията, речников запас, запознаване с различни светове, като също така служат и за развлечение. На българския пазар има различни издателства, които предлагат на читателите богат набор от книги, които са в различни стилове, жанрове и категории.

Към момента едно от водещите издателства е “Ню Медия Груп” на г-н Светослав Кантарджиев. Една от най-новите книги, която издава се нарича “Спецназ Алфа – Моята Съдба”. Нейн автор е Генадий Зайцев, който лично направи представянето й в Централния Военен клуб в столицата на 01.02.2013 година. В книгата има разкази, спомени и факти по действителни случаи за руския отряд “Алфа”, основната задача на който е борба с тероризма и най-вече освобождаване на заложници.

Самата книга е съдържателна, не само като история, но и като обем. Тя е написана под формата на автобиографичен и биографичен роман и съдържа повече от 550 страници. Освен това, има богат снимков материал и въпреки сложните военни термини, използвани в нея благодарение на превода, тя е разбираема и достъпна за всеки читател. Цената, на която се предлага книгата “Спецназ Алфа – Моята Съдба” е достъпна и всяка стотинка дадена за нея си заслужава. Тя дори може да се нарече енциклопедия на специалните руски части, защото описва подробно операциите и трудностите на един легендарен отряд.

Google+ Comments