Беглика фест 2014

бегликаСлед като миналата година организаторите скипнаха Беглика фест от лятната ни програма, тази година очакваме новото издание на фестивала с още по-голямо нетърпение.

Датите вече за известни – от 21 до 24-ти август 2014 г. посетителите ще могат да разпуснат сред уюта на планината и да се позабавляват на организираните работилници, форуми, презентации, игри и каквото още има. Разбира се, не трябва да забравяме и музиката, която ще озвучава планината цели четири дни. Все неща, които са традиция още от първото издание на фестивала през 2008 г.

За тези, които имат намерение да посетят Беглика фест, припомням, че езерото Голям Беглик в Родопите се намира високо в планината и вечер температурите падат доста ниско. Случва се дори да се появява лед по ръбовете на езерото, както и да има скреж по тревата рано сутрин. Моят съвет е да си носите топли и дебели дрехи заедно с късите тениски и панталонките, като един хубав спален чувал също няма да е излишен (за предпочитане 3-сезонен).

Но каквото и да пропуснете в багажа си, в крайна сметка най-важното е да не забравите да си вземете доброто настроение с вас.

Google+ Comments